Işık Üniversitesinde "Sanat ve Tasarım Günleri"

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Sanat ve Tasarım Günleri 23 Mayıs 2013 tarihinde Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde gerçekleşti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih BOYDAK'ın açılış konuşmasıyla panel başladı.

Etkinlik kamsamında Günümüz Sanat ve Tasarım Sorunları'nın tartışıldığı panelde konuşmacı olarak Doğuş Üniversitesinden Prof. Dr. Sıtkı Erinç, Sanatçı Bedri Baykam, Tasarımcı Ümit Altun ve Dokuz Eylül Üniversitesi'inden Öğretim Görevlisi Ömer Durmaz katıldı. Oturum Başkanlığını Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. Gündüz Gökçe'nin yaptığı panel 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10.30 da Maslak Kampüsünde gerçekleşti.

Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarımlarından oluşan " Moda Tasarımını Işığa Taşıyanlar" adlı defile yapıldı.

Defile bitiminde ise Küratörlüğünü Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Durmaz'ın yaptığı "Meşrutiyet'ten Yakın Tarihe Bab-ı Ali'nin Kitap Kapakları" sergisinin açılışı yapıldı.