"Bana Bir Şeyhler Oluyor" Oyunu ile Işık Üniversitesi, Tiyatro ve Müzikal Kulübü Seyirci Karşısında

Işık Üniversitesi, Tiyatro ve Müzikal Kulübünün 12.yılında 26. prodüksiyonu olan, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, yönetmenliğini Uğur Babürhan'ın yaptığı "Bana Bir Şeyhler Oluyor" isimli tiyatro oyunu 21-22 Mayıs 2013 tarihlerinde Nişantaşı Işık Lisesi Muvaffak Benderli Salonu'nda tiyatroseverlerle buluştu. Coşkulu ve kalabalık bir seyirci topluluğu karşısında iyi bir performans sergileyen Işık Üniversitesi öğrencileri 21 Mayıs Salı akşamı gala gecesini gerçekleştirdiler.

2 perde halinde oynanan oyunda Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü öğrencilerinin performansları göz doldurdu. Feyziye Mektepleri Vakfı yöneticileri, Işık Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenci ve ailelerin katılımıyla tiyatroseverler renkli iki akşam geçirdi.