"29. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi" Işık Üniversitesinde

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90.Işık Üniversitesi'nin 16. Kuruluş Yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen 29. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması başlıklı sergi 20 Mayıs – 7 Haziran 2013 tarihleri arasında Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Galeri Işık Şile'de izleyicilerle buluşuyor.

Sergide ulusal ve uluslararası bir çok karikatüristin 100'ü aşkın eseri sunuluyor. Gelenekselleşen ve dünyaca ilgi gören Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi 2013 yılının son üç sergilemesinden birini Işık Üniversitesi ev sahipliğinde izleyicilerle buluşturuyor.

Sergi 20 Mayıs 2013 - 07 Haziran 2013 tarihleri arasında, Işık Üniversitesi Şile Kampüsü, Galeri Işık-Şile'de hafta içi her gün 10:00-17:00 saatleri arasında sanatseverlerle buluşacak.