Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) Olağan Genel Kurul Toplantısı Işık Üniversitesinde yapıldı.

Işık Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nün desteğiyle Psikoloji Kulübü tarafından 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Psikoloji öğrencileri olarak üniversiteler arasında iletişimi artırmak, ortak etkinlikler organize etmek, psikoloji biliminin gelişimine ve tanıtımına katkıda bulunmak, psikoloji öğrencilerinin daha donanımlı birer psikolog olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla, çalışmalarına devam eden TPÖÇG'ün 2013 Bahar Dönemi Genel Kurul Toplantısı'na Işık Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Türkiye ve KKTC'den 33 farklı üniversiteden toplam 200 psikoloji öğrencisinin katıldığı toplantı, Işık Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülden Güvenç' in konuşması ile başladı. Türk Psikologlar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Psikolog Cumhur Amasyalı' nın TPD'deki son gelişmeler hakkındaki konuşması ile devam etti. Daha sonra psikoloji öğrencileri arasında yapılan toplantılarda TPÖÇG'ün olağan etkinlikleri, psikoloji bilimi adına öğrenciler olarak sağlanabilecek destekler ve geliştirilebilecek projeler hakkında konuşuldu.

Üniversitemizin Şile Kampüsü'nde gerçekleşen toplantıda aynı zamanda misafir öğrenciler 2 gün boyunca Şile'nin doğal güzelliklerinden de faydalanmış oldular. Fasıl ve piknik etkinlikleriyle öğrencilerin daha sıcak bir ortamda kaynaşması sağlanan toplantı, psikoloji öğrencileri adına oldukça verimli geçti.