Ağva'da Eski Ceneviz Yerleşkesine Doğa Yürüyüşü

Işık Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü tarafından Şile Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Jeolog Nabi Evren rehberliğinde 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenen hafta sonu doğa yürüyüşünde, üniversitemizin Ağva'da keşfettiği eski Ceneviz yerleşkesine, öğrenciler ve öğretim üyeleri katılımıyla tarihi yolculuk yapıldı.

6 'lı tonlamada parkurun zorluk derecesinin 2 olduğu doğa yürüyüşünde; Malkayalar, Kilimli Adaları, Kilimli Falezleri, Gelin Kayası, Balıkçıl Kuşları alanlarından oluşan 6 kmlik parkurda; temiz havada doğa harikaları içinde keyifli bir yürüyüş yapılarak, tarihi güzelliklerin fotoğraflanmasına olanak sağlandı.

Yürüyüş parkuru sonrasında, doğa ile içiçe bulunan Kilimli Restaurant'ta, özel Şile Böreği ikramları ile keyifli dakikalar geçirildi.

Not: Yeni keşfedilen alanlarda çekilmiş olan birbirinden güzel fotoğraf kareleri için " Ağva Manzaraları" isimli fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Fotoğraf yarışmasının detayları hakkında tüm sorularınız için; dogasporlari@isik.edu.tr, ve nabievren@mynet.com adreslerine e-mail gönderebilirsiniz. Yarışmaya katılacak fotoğrafların 30 Nisan 2013 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmekte olup, derece alan birinci, ikinci ve üçüncü'ler özel hediyeler ile ödüllendirilecektir.