Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali Şile'de Gerçekleşti

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen ve 26 ülkeden 460 katılımcının kendi kültürlerine özgü çalışmaları ile katıldığı Şile Bezi Festivali'ne Işık Üniversitesi stant açarak yerini aldı.

Her geçen yıl uluslararası bir boyut kazanarak büyüyen Şile Bezi Festivali'nde bu yıl festival alanında geleneksel sanatlarıyla dünyanın çeşitli şehirlerden gelen sanatçıların ürünleri sergilendi. Binlerce ziyaretçinin ziyaret ettiği ve üç gün süren festivalde konserlerin yanı sıra katılımcı ülkelerin kendilerine özgü dans ve müzik gösterileri festivale renk kattı.

Şile ve Şile Bezi'nin tanıtımı için büyük önem taşıyan festivalde Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu, Işık Üniversitesi standını da ziyaret etti. Işık Üniversitesi Genel Sekreteri Aziz Genç ve Işık Üniversitesi öğrencileri ile sohbet eden Tabakoğlu, Işık Üniversitesi'nin Festivale katkılarının ve katılımının öneminin altını çizdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.