Top4HoneyChains Projesi Tanıtım Etkinliği

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Dr. Şahin Aydın'ın Işık Üniversitesi tarafında yürütücü olarak yer aldığı Akıllı Bal Değer Zincirleri için Güvenilir ve Sürdürülebilir Açık Platform (TOP4HoneyChains) projesinin tanıtım etkinliği 20 Ekim'de Üniversitemizde gerçekleşecek.

Duyarlı ve uyarlanabilir akıllı bal değer zinciri tasarlamak için çok aktörlü bir yaklaşım benimseyerek araştırma ve yenilik mükemmelliğini içeren çok uluslu (transatlantik paydaşı olan Arjantin ile) araştırmacı ve uzmanların katkı sunduğu bir proje olan TOP4HoneyChains, ERA-NET ICT-AGRI-FOOD ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor.

Arjantin, Polonya ve Letonya'nın proje ortağı ülkeler olarak yer aldığı konsorsiyumda koordinatörlüğünü Türkiye'nin yaptığı uluslararası projenin tanıtım etkinliği Üniversitemizde yapılacak.

Bal değer zincirlerinde inovasyon, sürdürülebilirlik ve güvenilirliğin kilometre taşı olacak tanıtım etkinliğine ilgilenen herkesi bekliyoruz.

🗓️ 20 Ekim 2023, Cuma
⏰ 10.00