Işık Üniversitesi 1. Ulusal Öğrenci Ekslibrisleri Yarışması Sonuçlandı

Işık Üniversitesi'nin ortaöğretim öğrencilerine ekslibris sanatını tanıtmak, bu sanat dalıyla kendilerini ifade etmelerine fırsat vermek ve çalışmalarını değerlendirmek amacıyla organize ettiği 1. Ulusal Öğrenci Ekslibrisleri Yarışması 2012 sonuçlandı.

Işık Üniversitesi 1. Ulusal Öğrenci Ekslibrisleri Yarışması Sonuçlandı.

Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, Prof. Dr. Melih Boydak, Mim. M. Kamil Özkartal, Prof. Dr. Hasip Pektaş, Yrd. Doç. Dr. Hatice Öz'den oluşan jüri tarafından 21 Haziran 2012 Perşembe günü saat 10:00'da Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 58 liseden katılan 931 ekslibris, özgünlüğü, teknik ve estetik yetkinliği, resim ve yazı ilişkisi dikkate alınarak değerlendirildi. 350 ekslibrisin sergilenmesine, 25 öğrenciye onursal mansiyon, 5 öğrenciye başarı ödülü verilmesine karar verildi.

Yarışma sergisi 15 Ekim 2012 tarihinden sonra Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sergilenecektir. Serginin kataloğu yapılacaktır.

Ödül, mansiyon ve sergileme alan öğrencilerimizi kutlar, katılan tüm öğrencilerimize ve özellikle öğrencileri teşvik eden değerli resim öğretmenlerimize, okulların yöneticilerine teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Organizasyon komitesi adına
    Prof. Dr. Hasip Pektaş
    Grafik San. ve Grafik Tas. Böl. Bşk.
    0212 286 49 11, hasipp@isikun.edu.tr