FMV Erenköy Işık Okulları Şile Kampüsümüzü ziyaret etti

FMV Işık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Ferman'ın karşıladığı 100 kişilik FMV Erenköy Işık Okulları öğrencileri daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İbiş ile sohbet ettiler.

Sohbet sonrasında Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ercan Solak'ın yapmış olduğu üniversitemizi tanıtan sunumun ardından her öğrenci kendi ilgi alanlarına göre kısa bir üniversite deneyimi yaşayacağı derslere girdi. 30 dakikadan oluşan Mimarlık ve Tasarım, Mühendislik, Psikoloji ve her biri 10'ar dakikalık İşletme, İktisat ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinin hocalarının yer aldığı toplam 30 dakikalık İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dersleri aldılar. Derslerin ardından yemekhanedeki öğlen yemeği yiyen ve kampüs turu yapan öğrenciler Oditoryum binasında bulunan Çok Amaçlı Salonda Işık Üniversitesi Folklor ve Dans Kulübü öğrencilerinin sundukları gösterileri izledikten sonra kampüsten ayrıldılar.