FMV Işık Üniversitesi Senatosu "Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kamuoyu Duyurusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 27 Ekim 2017, Cuma günü FMV Işık Üniversitesi Senatosu olağanüstü toplantı gerçekleştirerek, Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kamuoyu Duyurusu'nu hazırladı.

Kamuoyu duyurusunun ardından FMV Işık Üniversitesi Fakültelerini birincilikle kazanan, Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencisi Emre Boztepe'ye, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Meryem Aytekin'e, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Bilgesu Albayrak'a, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ali Canalp Cansever'e ve Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Deniz Utku Öztekin'e "YÖK Başarı Belgeleri" takdim edildi.