Minik Eller 2. Umut Şenliği gerçekleşti.

Işık Üniversitesi Minik Eller Kulübü'nün Maslak Kampüste gerçekleştirdiği 2. Umut Şenliği ile kanserli çocuklara destek olduk.

Proje dahilinde hem kanserle savaşan hem de kanseri yenmiş, sayısı 42 olan çocuklarımızı ve ailelerini bu sene de Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde misafir ettik.

Minik Eller Kulübü olarak her zaman öncelikli hedefimiz kanser konusunda farkındalık yaratmak ve kanserle savaşan miniklere hastalıkları süresince psiko-sosyal destek sağlamaktır. Bu amaçla çocukların kemoterapi süreçlerinde moral sağlayıcı etkinlikler yaparak bu zorlu süreci biraz da olsa yumuşatmak için çalışmaktayız. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın çalışmalarına bu amaçla Minik Eller Kulübü olarak destek vermekteyiz.

"Kanserli Çocuklara Umut Şenliği" yine bu amaçlarla düşünülmüş ve vakıfla paylaşılmış bir projedir. Geçtiğimiz yıl ilk kez proje kapsamında yapılan şenlik bu sene tekrarlanarak gelenekselleştirilmiştir.

Kulüp yönetimi ve üyeleri olarak çocuklarla hastane ortamında düzenli olarak vakit geçirdiğimiz için onların keyif alabileceği; Dans ve Ritm Atölyesi, Takı Atölyesi, Çanta Boyama Atölyesi, Maske Atölyesi, Kukla Atölyesi ve ayrıca çocukların anneleri için Taş Tozu Atölyesi ve dans eğitimi de düzenledik.

Gün sonunda Şenlik hatırası olarak her çocuğa birer madalya, tuval seti ve bizler tarafından hazırlanan şenlik fonu önünde çekilmiş ve çerçevelenmiş aile fotoğrafları hediye ettik.