FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüsünde "İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Semineri" gerçekleştirildi

FMV Işık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Gül'ün organize ettiği "İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları-Kişisel Koruyucu Donanım Kullanımı" adlı seminer 16.05.2017 Salı günü Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Üniversite bünyesinde ilk defa gerçekleştirilen uygulamalı seminerde çalışma hayatında kişisel koruyucu donanım kullanımının öneminden yaşanmış kaza örnekleri ile bahsedilmiştir. Konu ile ilgili video ve fotoğrafların gösterimi ile devam eden etkinlikte bunlara ek olarak 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu' na bağlı olarak Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği' ne göre işveren ve çalışanın sorumluluklarından bahsedilmiştir. Katılımcılara sertifika verilmiştir.