FMV Işık Üniversitesi Müzikal Kulübü tarafından düzenlenen "Yedi Kocalı Hürmüz" isimli müzikal Şile Kampüsü Oditoryumunda sahnelendi

FMV Işık Üniversitesi Müzikal Kulübü, Yedi Kocalı Hürmüz" adlı müzikalinde birbirinden habersiz 7 kocası olan Hürmüz'ün karışık ev trafiğini sahneye koydu.

Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık Şendil tarafından yazılan eserden senaryolaştırılan müzikal, Cengiz Çevik yönetmenliğinde FMV Işık Üniversitesi Müzikal Kulübü tarafından seyirciyle buluştu.

19. yüzyılın sonlarında İstanbul'un Taşkasap semtinde yaşayan Hürmüz'ün, hepsi farklı mesleklerden olan, birbirinden habersiz altı koca ile evlenmiş, ancak yetinmeyip yedinci bir erkeğe aşık olan bir kadındır. Sonunda amacına ulaşarak bu kişiyle de bir evlilik yapar. Ancak kocalarının eve geliş ve gidiş zamanlarında çakışmalar meydana gelince Hürmüz oldukça zor bir durumda kalır. Hepsini bir arada idare etmeye çalışan Hürmüz'ün işi bu kez gerçekten zordur.