Sadık GÜLTEKİN "Rehberlik ve Kariyer Planlama Teknikleri" semineri gerçekleşti

FMV Işık Üniversitesi İstanbul'da bulunan liselerin rehber öğretmenlerine, birçok üniversitede eğitim danışmanlığı yapmış ve halen yapmakta olan, NTV'de yayınlanan "Doğru Tercih" isimli programının yapımcı ve sunucusu, Vatan Gazetesi Eğitim Yazarı ve Eğitim Uzmanı Sadık GÜLTEKİN katılımıyla "Rehberlik ve Kariyer Planlama Teknikleri" konulu seminer düzenledi.

Sadık GÜLTEKİN'in Rehberlik ve Kariyer Planlama Teknikleri konulu seminer FMV Işık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat FERMAN'ın açış konuşmalarıyla başladı.

Sadık GÜLTEKİN'in Rehberlik ve Kariyer Planlama Teknikleri konulu semineri Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Murat ANLI'nın tanıtım sunumunun ardından Eğitim Uzmanı, Sadık GÜLTEKİN'in semineri ile devam etti.