"Türk Dış Politikasında Güncel Gelişmeler" Paneli

"Türk Dış Politikasında Güncel Gelişmeler" konulu panel Maslak Kampüs Konferans Salonunda düzenlendi. Panel açış konuşmasını Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Kaytaz yaptı.

Açış konuşmasından sonra moderatörlüğünü Işık Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rabia Karakaya Polat'ın yaptığı panel, Sabancı Üniversitesi'nden Doç. Dr. Senem Aydın Düzgit " Türkiye/AB İlişkileri ", Kemerburgaz Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Pınar Üre " Türkiye / Rusya İlişkileri ", Işık Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ödül Celep " Türkiye/ABD İlişkileri " ve NTV'den Mete Çubukçu " Türkiye/Ortadoğu İlişkileri " konu başlıklı konuşmalarının ardından soru-cevap bölümüne geçilerek tamamlandı.