Işık Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü Bahar Gezisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bodrum'a Düzenledi

23-24 Nisan tarihlerinde Sualtı Sporları Kulübü başkanı ve eğitmeni Serkan YAMAN ile kulübe destek amacıyla gelen Yakın Doğu Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü başkanı ve dalış eğitmeni Ozan Çubuk'un önderliğinde 27 kişilik öğrenci ekibinin katılımıyla Bodrum'un Fener ve Paçoz bölgesinde gelişim ve eğitim dalışlarını tamamladılar.

Üniversitemizin Sualtı Sporları Kulübü aynı zamanda bir yetkili dalış merkezi olması dolayısıyla ilk dalış adayları bu gezide kursularını tamamladı.

Etkinliğin 23 Nisan tarihine denk gelmesi dolayısıyla suda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

2 gün dörder dalış yapan farklı seviyelerdeki ekip, sualtının çeşitli ve büyüleyici canlılarını gözlemleme imkanını buldu. Bodrum'da yapay resiflere dalış yapan ekip sahil güvenlik ve uçak batıklarını ziyaret etti.

Dalışta güvenli dalış kurallarıyla dikkat çeken ekip bölgedeki dalış okullarının takdirini toplayarak üniversitemizi en iyi şekilde temsil etti.