Elektrik-Elektronik Mühendisliği Araştırma Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

(16.02.2017)

Yükseköğretim Kurumu araştırma görevlisi alımı için uygulanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik uyarınca Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün ilan ettiği 1 adet araştırma görevlisi kadrosuna yapılan başvuruların ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki gibidir.

Sıralamaya giren adaylar 23 Şubat 2017 Perşembe günü saat 10:00 da Işık Üniversitesi Şile yerleşkesi AMF-311 no.lu Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda yazılı sınava alınacaklardır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı