İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Yükseköğretim Kurumu Araştırma Görevlisi alımı için uygulanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" gereği verilen ilan sonucunda, gelen başvurular arasında yapılan ön değerlendirmede aşağıda adları bulunan adaylar sıralamaya girmişlerdir.

İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

Sıra No Ad Soyad Sonuç
1. Ahmet Tuğrul Tuğer Sınava girmeye hak kazandı
2. Seray Begüm Samur Teraman Sınava girmeye hak kazandı
3. Sabire Şen Sınava girmeye hak kazandı
4. Ömer Özçam Sınava girmeye hak kazandı
5. Hüseyin Ulubaşoğlu Sınava girmeye hak kazandı
6 Arif Damar Sınava girmeye hak kazandı
7 Selen Sabah Sınava girmeye hak kazandı
8. Melih Canal Sınava girmeye hak kazandı
9. Meltem Yasit Sınava girmeye hak kazandı
10. Mehmet Fatih Vural Sınava girmeye hak kazandı
11. Hilal Ok Sınava girmeye hak kazandı

Sıralamaya giren adaylar 24 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 10:00 da Işık Üniversitesi Şile yerleşkesi, AMF-311 no.lu Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda yazılı sınava alınacaklardır.