Haberler

Paylaş

Dr. Öğr. Üyesi Buket Ünver, Uluslararası Kongrede İki Bildiri Sundu

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Buket Ünver, European Association for Behavioural and Cognitive Therapies adlı uluslararası kongrede Klinik Psikoloji Yüksek Lisans öğrenci ve mezunlarımızla iki sözlü bildiri sundu.
 
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans mezunumuz Elif Hazal İnce ile olan "The Mediating Role Of Difficulties In Positive And Negative Emotion Regulation In The Relationship Between Early Maladaptive Schemas And Cyber Dating Violence" başlıklı tez çalışması sunuldu.
 
Dr. Öğr. Üyesi Buket Ünver'in, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans mezunumuz Beyza Önürme ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisans öğrencimiz Ceyhun Kahveci ile yürüttüğü "The Mediator Role of Schema Modes in the Relationship Between Parentification and Co-Dependency" başlıklı kendi projesi de kongrede sunulan bildiriler arasındaydı.
 
Aynı kongrede "The way of Healthy Adult: Experiental Techniques " adlı panelin başkanlığını yürüterek "Lonely child who wants to be God" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

İlgili Dosyalar