2022-2023 HAZIRLIK OKULU KİTAP, SINIF VE SINAV BİLGİLERİ

FMV Işık Üniversitesi'ne hoş geldiniz. (For English Click HERE)

2022-2023 Akademik yılı 3 Ekim Pazartesi günü Oryantasyon Programıyla başlayacaktır. Hazırlık Okulu oryantasyonu Şile Kampüsü Spor Salonunda 13:30'da yapılacaktır. Hazırlık Okulu dersleri 5 Ekim Çarşamba günü itibariyle başlayacaktır. Hazırlık Okulu'nun genel işleyişi, öğrencilerin hak ve sorumlulukları için Sıkça Sorulan Sorular'a bakabilirsiniz.

13 Eylül 2022 tarihinde Yerleştirme Sınavına GİREN öğrencilerin sınıf ve seviye bilgisi:
13 Eylül 2022 tarihinde Yerleştirme Sınavına giren öğrencilerimiz, sınıf ve seviye bilgilerine Işık Üniversitesi e-campus sistemi üzerinden ulaşabilirler. Bu sınava girdiyseniz ve sınıf bilgilerinize ulaşamıyorsanız, finans@isikun.edu.tr ile iletişime geçip, mali engeliniz olup olmadığını kontrol ediniz. (https://e-campus.isikun.edu.tr/İlk kullanımda kullanıcı adı olarak isik.edu.tr uzantılı öğrenci maili ve TC vatandaşlık numarası kullanılacaktır).

Daha önce Yerleştirme Sınavına GİRMEYEN öğrenciler için bilgilendirme:
4 Ekim 2022 Salı günü Şile Kampüsü SFL binasında daha önce sınava girmemiş öğrenciler için bir Yerleştirme sınavı yapılacaktır. E-campus sisteminde sınıf ve seviye atamalarının yapılabilmesi için, bu öğrencilerimizin Yerleştirme Sınavına katılımı zorunludur.
(4 Ekim 2022 11:00 Sınav Listesi - Numaranızın yanında "account" yazıyorsa, mali engelinizi kaldırmak için finans@isikun.edu.tr ile iletişime geçiniz).