Fen Edebiyat Fakültesi çıktı bazlı değerlendirme ve akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. 07 Mart 2019

Kalite Koordinatörü, Fen Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu üyeleri ve Psikoloji Bölüm Başkanı'nın katıldığı toplantıda, KGBR'da da vurgulanan çıktı bazlı değerlendirme hakkında bilgi verildi. Fen Edebiyat Fakültesi programlarının bu değerlendirme sistemine geçmek için yapması gereken hazırlıklar tartışıldı. Toplantının devamında, TPD-PPAB akreditasyon isterleri ve Psikoloji programlarının bu isterlerin hali hazırda ne kadarını karşıladığı; tüm isterleri karşılayabilmek için izlenecek yol haritası tartışıldı.