Işık Üniversitesi Mezunlar Derneği (İŞÜMED) ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi iş birliğiyle düzenlenen 2. Mezunlar Pikniği, 22 Haziran Pazar günü Şile kampüsünde gerçekleşti.
IŞIK’lı mezunlar, uzun bir aradan sonra kampüse dönerek geçmiş anılarını tazeledi; arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Adnan Uzun ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi Müdürü Merve Özyurt da pikniğe katılarak mezunlarımıza eşlik etti.
Şile kampüsünün doğayla iç içe atmosferi, mezunlara nostaljik ve keyifli bir gün sunarken, farklı kuşakları bir araya getiren sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Mezunlarımız pikniğe aileleriyle birlikte katıldı. Minikler için özel olarak hazırlanan “Logo Atölyesi”, günün en renkli ve yaratıcı etkinliklerinden biri oldu.
Gün boyunca süren dostça paylaşımlar ve samimi sohbetler, Işıklı olmanın güçlü aidiyet duygusunu bir kez daha ortaya koydu.
Öğrenci kulüplerimizin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler projelerini mezunlarla paylaşarak kuşaklar arası anlamlı bir iletişim ortamı yarattı.
Etkinlik kapsamında, İŞÜMED tarafından kurulan bilgilendirme masasında mezunlara dernek üyeliği hakkında detaylı bilgi verildi. İŞÜMED’e üye olmak isteyen mezunlarımız, başvurularını www.isumed.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Mezunlar Pikniği, IŞIK’lı mezunlar arasında kalıcı bir gelenek oluşturma yolunda önemli bir adım oldu. İŞÜMED Yönetimi, bu buluşmaları her yıl düzenli olarak sürdürmeyi ve mezunlar arasındaki bağı her geçen yıl daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
Işık Üniversitesi, mezunlarıyla olan bağlarını güçlendirmeye ve “IŞIK’lı” ruhunu yaşatmaya devam edecek.