Uluslararası Sanat ve Tasarım Günleri

IŞIK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ULUSLARARASI SANAT VE TASARIM GÜNLERİ 24 - 25 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşti.

İkinci mezunlarını verecek olan Güzel Sanatlar Fakültesi, öğrencilerinin mezun oldukları zaman kariyerlerine hangi yönde devam edeceklerine karar vermelerine yardımcı olmak, onlara iş dünyasını yakından tanıtmak ve kariyerlerinde yönelebilecekleri alternatif alanları göstermek amacıyla düzenlediği etkinlikte yurt içi ve yurtdışından sanat ve tasarım konularında söz sahibi isimleri ağırladı.

Paneller, defile ve sergilerin yer aldığı Uluslararası Sanat ve Tasarım Günleri 24- 25 Mayıs 2012 tarihleri arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Maslak Kampüsü'nde gerçekleşti.