The Cooperation Protocol

The Cooperation Protocol

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI İLE TÜRK HAVA YOLLARI ARASINDA İMZALANAN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Please Scroll Down for English!
Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları Yararlanıcıları, Türk Hava Yollarıyla %15 İndirim ve Toplam 40kg Bagaj Hakkı ile Uçuyor!

Türkiye Ulusal Ajansı'ndan aldığınız hibeler kapsamında yapacağınız uçuşlarınızda ekstra indirim ve fırsatlardan yararlanabilmeniz için Türk Hava Yolları ile Ajansımız arasında bir işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Bu çerçevede, yararlanıcısı olduğunuz Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları projeleri kapsamında Türk Hava Yolları ile gerçekleştireceğiniz yurt dışı uçuşlarınızda yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan "baz ücret" üzerinden %15 oranında bilet indirimi hakkına sahip olabilirsiniz.

Kampanya, yurt dışına çıkış ve yurt dışından dönüş için kullanılacak iç aktarma uçuşları dâhil olmak üzere tüm biletleri kapsamaktadır. Çift yönlü ve tek yönlü bilet alımlarını içeren kampanyada, tek yönlü bilet alımlarınızda Türkiye'den yurt dışına gittiğiniz havalimanı ile yurt dışından Türkiye'ye döndüğünüz havalimanı birbirinden farklı olduğu durumlarda da aynı şekilde indirimler geçerlidir. Ayrıca, bu işbirliği çerçevesinde tüm uçuşlarınızda geçerli olmak üzere toplamda 40kg bagaj hakkı da elde edebilirsiniz.

Ulusal Ajans'ın ilgili duyuru detaylarına aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

https://ua.gov.tr/haberler/turkiye-ulusal-ajansi-ile-turk-hava-yollari-arasinda-imzalanan-isbirligi-protokolune-iliskin-duyuru-1/

 

THE COOPERATION PROTOCOL SIGNED BETWEEN THE TURKISH NATIONAL AGENCY AND TURKISH AIRLINES

Erasmus+ and European Solidarity Programmes Beneficiaries are flying with Turkish Airlines with 15% Discount and 40kg Baggage Allowance!

A cooperation protocol has been signed between Turkish Airlines and our Agency in order for you to benefit from extra discounts and opportunities on your flights within the scope of the grants you receive from the Turkish National Agency.

 

In this context, you may be entitled to a 15% ticket discount on the "base fare", which is the net ticket price excluding fuel and taxes, on your international flights with Turkish Airlines.

The campaign covers all tickets, including domestic transit flights to be used for departure and return from abroad. In the campaign, which includes two-way and one-way ticket purchases, discounts are also valid for one-way ticket purchases in cases where the airport you go abroad from Turkey and the airport you return to Turkey from abroad are different from each other. In addition, within the framework of this cooperation, you can obtain a total of 40 kg baggage allocation, valid for all your flights.

For more information, please visit the link below;

https://ua.gov.tr/haberler/turkiye-ulusal-ajansi-ile-turk-hava-yollari-arasinda-imzalanan-isbirligi-protokolune-iliskin-duyuru-1/

İlgili Dosyalar