2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai Hibe Dağıtım Listesi

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai Hibe Dağıtım Listesi

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai Hibe Dağıtım Listesi/ 2022-2023 Academic Year Erasmus+ Traineeship Mobility Final Grant Distribution List

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında staj kabul mektubu sunan öğrencilerimizin başvuruları üniversitemiz Erasmus+ Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılmaya nihai olarak hak kazanan öğrencilere dair bilgiler, hibe dağıtım planı ile birlikte listelenmiştir. Liste için tıklayınız. Hibe dağıtımı, belirtilen son tarihe kadar Staj Kabul Mektubunu sunan öğrenciler arasında, ilgili proje dönemi kontenjanı kapsamında Erasmus Not sıralamasına göre yapılmaktadır.

Asil listede yer alan ve feragat kararı bulunan öğrencilerin Feragat Dilekçesini 05.08.2022 tarihine kadar e-mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde gelecek dönemlerdeki başvurulardan puan kesintisi uygulanacaktır.

Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılım listesinin netlik kazanması akabinde listede yer alan öğrenciler için gerekli belgeler ve izlenmesi gereken adımlar hakkında ilerleyen günlerde Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından bir Oryantasyon Programı düzenleneceğini belirtmek isteriz. 

COVID19 sebebiyle hibelendirmeler belirli koşullar baz alınarak yapılmaktadır. COVID-19 sürecinde gerçekleşecek hareketliliklere ilişkin bilgilendirme metni için tıklayınız.

Tebrik eder, başarılar dileriz.

Sevgiler,

İlgili Dosyalar