2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Güz Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Sevgili Öğrenciler,

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuruları üniversitemiz Erasmus+ Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Yabancı Dil Sınavları Sonuç Listesi için tıklayınız.

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Güz Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Aday Öğrenci Yerleştirme Listesi için tıklayınız. 2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Güz & Yaz Dönemi Staj Hareketliliği Başvuruları kurumumuz Erasmus+ 2019 ve 2020 Proje Dönemlerinden faydalandırılmak üzere değerlendirilmiştir. Adayların faaliyete hibeli katılımları 2019 Proje döneminden ve Ulusal Ajans tarafından 2020 proje döneminde üniversitemize tahsis edilecek hibenin değerlendirilmesini takiben mümkün olacaktır.

Başvuru Sonuçları yalnızca 2021 Güz Dönemini kapsamaktadır. Bu nedenle partner üniversitelerin listelenen toplam kontenjanları Bahar ve Güz Dönemine eşit olarak ayrılmıştır. 2022 yılı Bahar Dönemi için yeni başvuru çağrısı açılması planlanmaktadır.

Yerleştirilen öğrencilerimiz, yerleştirildikleri kuruma başvurduktan sonra nihai karar, partner üniversite tarafından verilecektir. Partner kurumdan kabul alan öğrencilerimiz Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.

Başvuru sistemine, mobility.isikun.edu.tr adresinden, daha önce tanımlanan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanarak giriş yapabilir ve yerleştirme sonucunuzu bu alandan da görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru durumu "Yedek" olan öğrenciler, partner üniversitelerin başvuru tarihlerinin devam etmesi ve kazanan öğrencilerin hareketlilik hakkından feragat etmesi durumunda açılacak kontenjanlara fakülte bazında puan sıralamalarına göre yerleştirilebilecektir. Listede, kazanan öğrencilerin mücbir durumlarda değerlendirilmek üzere yedekte bulunan tercihleri de yer almaktadır.

COVID19 sebebiyle hibelendirmeler belirli koşullar baz alınarak yapılacaktır. COVID-19 sürecinde gerçekleşecek hareketliliklere ilişkin bilgilendirme metni için tıklayınız.

Başarılar dileriz.
Sevgiler,

Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı
International Office

2021-2022 Academic Year Erasmus + Fall Semester Student Mobility Application Results

Dear Students,

Erasmus + Student Mobility Applications for the 2021-2022 Academic Year were evaluated by the Erasmus + Selection Commission of our university.

Click for Foreign Language Exam Results List.

Click for 2021-2022 Academic Year Erasmus + Fall Semester Study Mobility Applications Candidate Student Placement List. 2021-2022 Academic Year Erasmus + Fall & Summer Term Internship Mobility Applications have been evaluated to benefit from our institution's Erasmus + 2019 and 2020 Project Periods. Candidates' participation in the activity with grant will be possible following the 2019 Project period and the evaluation of the grant to be allocated to our university by the National Agency in the 2020 project period.

Application Results involve only Fall 2021. Therefore, the listed total quotas of partner universities are divided equally into Spring and Fall Semesters. It is planned to open a new call for applications for the Spring Term of 2022.

The final decision will be made by the partner university after our placed students apply to the institution where they are placed. Our students who are accepted from the partner institution will be eligible to be Erasmus students.

You can login to the application system at mobility.isikun.edu.tr using your previously defined username and passwords and view your placement result from this area.

Students whose application status is "Substitute (Waiting)" will be placed in the quotas to be opened according to their faculty-based score rankings if the application dates of the partner universities continue and the selected students withdraw their right to mobility. The list also includes the preferences of the selected students who are in reserve to be evaluated in case of force majeure.

Due to COVID19, grants will be made on the basis of certain conditions. Click for the text of the information regarding the movements that will take place during the COVID-19 process.

International Relations Department
International Office