2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenim & Staj Hareketliliği İngilizce Sözlü Mülakat Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Güz & Yaz Dönemi Erasmus + Başvuru çağrısı kapsamında, ilgili fakülteler tarafından düzenlenen İngilizce Sözlü Mülakat Sonuçlarına ve İngilizce Yazılı Dil Puanlarına ulaşmak için tıklayınız.
Toplam Erasmus notları ve başvuru değerlendirme sonuçları ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. Toplam dil notu;  %75 yazılı dil puanı ve %25 sözlü mülakat sonucu değerlendirilerek hesaplanmaktadır. Erasmus baraj notu 60'dır. Toplam dil puanı ilgili baraj notunun altında kalan öğrencilerin Erasmus Notu hesaplanmayacaktır.

2021-2022 Academic Year Fall Semester Erasmus + Study & Internship Mobility English Interview Results
Please click here to find the results of the English Interviews and Written English Language Scores organized by the related faculties within the scope of the 2021-2022 Academic Year Fall & Summer Semester Erasmus + Application Call.
Total Erasmus grades and application evaluation results will be announced following dates. Total language grade; It is calculated by evaluating 75% written language score and 25% oral interview results. Erasmus minimum score is 60. Erasmus grade will not be calculated for students whose total language score is below the relevant passing grade.