2020-2021 Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Seçim ve Aday Listesi

2020-2021 Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Seçim ve Aday Listesi

Sevgili Öğrenciler,
2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları üniversitemiz Erasmus+ Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.
Yabancı Dil Mülakat Sonuçları için tıklayınız.
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için seçildiği ilan edilen tüm yararlanıcılar aday statüsündedir. Öğrenim Hareketliliği Aday öğrenci listesi için tıklayınızAdayların faaliyete hibeli katılımları, ancak Ulusal Ajans tarafından 2020 proje döneminde Üniversitemize tahsis edilecek hibenin değerlendirilmesini takiben mümkün olacaktır. COVID19 sebebiyle hibelendirmeler belirli koşullar baz alınarak yapılacaktır.
Yerleştirilen öğrencilerimiz, yerleştirildikleri kuruma başvurduktan sonra nihai karar, partner üniversite tarafından verilecektir. Partner kurumdan kabul alan öğrencilerimiz Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.
Başvuru sistemine, mobility.isikun.edu.tr adresinden, daha önce tanımlanan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanarak giriş yapabilir ve yerleştirme sonucunuzu bu alandan da görüntüleyebilirsiniz.
Başvuru durumu "Yedek" olan öğrenciler, partner üniversitelerin başvuru tarihlerinin devam etmesi ve kazanan öğrencilerin hareketlilik hakkından feragat etmesi durumunda açılacak kontenjanlara fakülte bazında puan sıralamalarına göre yerleştirilebilecektir. Listede, kazanan öğrencilerin mücbir durumlarda değerlendirilmek üzere yedekte bulunan tercihleri de yer almaktadır.

 

Erasmus+ Staj Hareketliliği için hak kazanan öğrenciler aday statüsündedir. Staj Hareketliliği Aday Öğrenci Listesi için tıklayınız. Adayların Staj Hareketliliğinden faydalanabilmeleri için staj yapacakları kurumdan aldıkları davet mektuplarını Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yararlanıcıların, sunmuş oldukları davet mektuplarında yer alan hareketlilik başlangıç tarihi geldiğinde, henüz gidiş işlemlerini tamamlamamış olmaları, faaliyetten vazgeçmiş olarak değerlendirilmeleri sonucunu doğuracaktır.
Her iki tür faaliyet için seçim sonuçlarına itiraz etmek isteyen ve katılım kararlarından feragat edecek aday öğrencilerin itiraz/feragat dilekçelerini imzalı olarak 04/11/2020, 17:00 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı'nın international@isikun.edu.tr adresine e-mail atarak bildirmeleri gerekmektedir. Belirlenen feragat süresinde bilgilendirmede bulunmayan öğrencilerin ilerleyen yıllardaki başvurularında puan kesintisi uygulanır.
Tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecek olan ve tüm yerleştirilmiş aday öğrencilerin katılmasının zorunluğu olacağı bir oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Erasmus+ değişim programı süreçleri ile ilgili tüm bilgilendirmeler bu oryantasyon programında yapılacaktır.
Yerleşen öğrencilerin seçildikleri okulların son başvuru tarihlerinin çok yakın olması sebebiyle, bu üniversitelere yerleştirilmiş öğrencilerimizin derhal işlemlere başlaması gerekmektedir. İzlenecek tüm süreçler için gerekli belge ve çevirimiçi başvuru bilgileri ile ilgili öğrencilerin Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
 
Başarılar dileriz.
 
Sevgiler,
 
 
Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı
International Office

 

İlgili Dosyalar