Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Doçent Alım İlanı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ

DOÇENT ALIM İLANI

Işık Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosuna 2547 Sayılı Kanunun 25. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin 16. Maddesi uyarınca ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltme ve Atama Esaslarını sağlamış olmak koşuluyla Doçent alınacaktır.

Doçent kadrosu tam gün statüde olup, atanmak isteyenlerin özgmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek Rektörlüğümüze bizzat başvurmala gerekmektedir.

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ya da onaylanma aşamasında olması gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlan olunur.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

AKADEMİK

ÜNVANI