Online Sınavlara İlişkin Duyuru

Değerli Işıklılar,

Son birkaç günden beri sosyal medyada Işık Üniversitesini hedef alan gerçek dışı değerlendirmelere tanık olunmaktadır. Işık Üniversitesi, Öğrenci Konseyi temsilcisinin de bulunduğu 13 Mayıs 2020 tarihli Senato toplantısında final sınavlarının on-line yapılacağı kararını almıştır. Bu karar, YÖK'ün final sınavlarının "on-line, şeffaf, denetlenebilir ve öğrenci odaklı" olması gerektiğini belirten yazısının bir uygulamasıdır. On-line sınavlarla ilgili usul ve esaslar 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü yapılacak olan Senato toplantısında kararlaştırılacaktır. Üniversitemiz sınavların her bakımdan güvenlik içinde yapılmasıyla yakından ilgilidir. Öğrencilerimizin bir parçası oldukları Işık Üniversitesini çok farklı konularda hedef alan, maksadını aşan ve karşılığı olmayan açıklamalara itibar etmemelerini, Rektörlük açıklamalarını dikkatle izlemelerini rica ederiz.

Işık Üniversitesi Rektörlüğü