Işıklı Öğrencilerden Sanatta Uluslararası Başarı

Işık Üniversitesi öğrencileri Selmanur Bozdoğan ve Nüket Güner, Novi Sad Üniversitesi'nin uluslararası poster ve fotoğraf yarışmasında 20 ülkeden katılımcılar arasına girmeyi başardı.

Sırbistan'daki University Of Novi Sad Of Academy Of Art tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen "Novi Sad World Biennial Exhibition of Student Posters and Photography-2018" uluslararası poster ve fotoğraf yarışması çok sayıda ülkeden katılım başvurusu aldı. Yarışma jürisinin değerlendirmeleri sonucunda 20 ülkeden katılımcının başvurusu kabul gördü.

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisans öğrencilerinden Selmanur Bozdoğan "Freedom of Expression – İfade Özgürlüğü" adlı çalışmasıyla, Nüket Güner ise; "A Child Not a Bride – Bir Çocuk Gelin Olamaz" ve "Stop The War – Savaşı Durdur" adlı iki çalışmasıyla 20 farklı ülkeden seçilen katılımcılar arasında yer almayı başardı.