Çatı Kaplama Sistemleri Çalıştayı Işık Üniversitesi'nde Düzenlendi

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi- Çatıder işbirliği ile düzenlenen çalıştay 25 Nisan'da Şile Kampüsünde gerçekleşti.

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi- Çatıder işbirliği ile Ytong, Multiplan, Onduline, Işıklar ve Atermit firmalarının katıldığı 'Çatı Kaplama Sistemleri' isimli çalıştay 25 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00-16:00 arasında Şile Kampüsünde gerçekleştirildi.

"Çatı Kaplama Malzemeleri ve Sistemleri" çalıştayı kapsamında; Çatı kaplama malzemeleri, malzemelerin sistem olarak uygulanması, uygulama teknikleri, gerekli alet, edevat ve çatı ustasının özellikleri ile iş güvenliği konularına dikkat çekildi.

Atermit firmasının metal ve çimento esaslı çatı panellerini, Işıklar Kiremit firmasının kiremit çatı kaplamalarını, Multiplan firmasının Pvc, Tpo sentetik çatı ve su yalıtım örtülerini, Onduline firmasının Bitüm esaslı kaplama malzemeleri, örtüler, seramik çatı kaplamalarını, Ytong firmasının Donatılı çatı panellerini, uygulamalı eğitim konularını katılımcı firmaların örnek yapıları ile inceleyen Işık'lılar; işin uzmanları tarafından bilgilendirildi.

Çatı Kaplama Sistemleri Çalıştayı'na Işık Üniversitesi öğrencileri dışında diğer üniversite öğrencileri de katılım sağladı.