Işık Üniversitesi Akut Öğrenci Topluluğu'ndan Şile Şehit Serkan Angay İlk Ve Orta Okulu'na Destek!

21-22-23 Mart 2014 tarihlerinde Işık Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından AKUT Öğrenci Toplulukları Buluşması ve Şile Teke Köyü Yardım Projesi düzenlendi.

Işık Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu ilk ve ortaokul öğrencilerinin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla, AKUT Öğrenci Toplulukları işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

Işık Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Türkiye'den birçok Üniversitenin bulunduğu AKUT Öğrenci Toplulukları katıldı.

AKUT Öğrenci Toplulukları Buluşması kapsamında düzenlenen ve Şile Teke Köyünde bulunan Şehit Serkan Angay İlk ve Orta Okulu öğrencileri için başlatılan sosyal sorumluluk projesi, okul ve öğrencileri için eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleşti. Okulun belirlenen hasarlı sınıfları AKUT Öğrenci Toplulukları tarafından boyandı. Sınıflardaki eksik malzemeler tamamlanarak, ilk ve ortaokul öğrencilerine giyim, kırtasiye malzemeleri, kişisel temizlik ürünleri gibi yardımlarda bulunuldu. Okul içinde topluluk üyeleri tarafından temizlik yapıldı, ayrıca uzun bir süre okulu idare edebilecek temizlik malzemesi ve okul malzemesi sağlandı.

Yaklaşık 35 kişiden oluşan ekip Şile bölgesinde ihtiyaç bulunan okullara yardım yapmaya devam edecek.