Işık Üniversitesi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü Ağırladı.

Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde, Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Başarılı İsimler" isimli konferans dizisinin ilk konuğu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu.

Mustafa Sarıgül konuşmasına "Yerel Yönetimlerde Şişli Modelini" anlatarak başladı. Göreve geldiğinden itibaren Şişli'de nelerin değiştiğini anlattı. Ayrıca bir çok okul, kreş, taksi durakları, ibadethane, emekli evi gibi binaların yenilendiğini ve modern hale getirildiğini eski ve yeni fotoğrafları ile gösterdi. Daha sonra konuşmasına başarısının sırrını anlatarak devam etti.

Konuşmasının ikinci bölümünde, katılımcılardan aldığı soruları yanıtlayan Mustafa Sarıgül, Işık Üniversitesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Mustafa Sarıgül, Işık Üniversiteli öğrencilere sürpriz yaparak öğrenciler arasından kura ile seçilen 3 öğrenciyi kendileriyle birlikte İtalya gezisine götüreceğini açıkladı.