Fotoğrafçılık Kulübü Sergisi Galeri Işık Şile'de Açıldı

Işık Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü'nün 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Şile ve Maslak Kampüsü öğrencilerinin ve kulüp üyelerinin çalışmalarından oluşan Karma Fotoğraf Sergisi, Galeri Işık Şile'de açıldı. 27 Şubat tarihine kadar sürecek ve toplam 104 eserin yer aldığı ve Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran'ın da katıldığı sergi açılışında; Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak, Genel Sekreter Vekili Dr. Levent İncedere, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eva Şarlak, akademisyenler ve fotoğrafçılık kulübü üyeleri ile öğrenciler de hazır bulundu. Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Murat Eren ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eva Şarlak'ın açılış konuşmalarının ardından davetlilere hitap eden Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Karma Fotoğraf Sergisi'nin Galeri Işık Şile'de açılan 76'ncı sergi olduğu olduğunu hatırlatarak, "Bu, Işık Üniversitesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Bu tür sergileri ve etkinlikleri düzenli olarak devam ettireceğiz. Şile kampüsümüzü kültür-sanat ve spor merkezi çekim alanı haline getireceğiz. Üniversite olarak Şile'yle daha da bütünleşeceğiz. Sergide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.