Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İBİŞ Azerbaycan Vergi Nazılığı'nda eğitim verdi

Azerbaycan Vergi Nazılığı'nda Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İBİŞ "Muhasebe ve Denetimde Türkiye Tecrübesi" konusunda eğitim verdi.

Eğitime, Vergi Bakanlığı Eğitim Merkezi, Azerbaycan Vergi Dairesi Merkez Ofisi çalışanları ve Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi (UNEC) öğretim üyesi ve kadrosu Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Bilim Daire Başkanı Prof. Dr. Zahid Faruk Mamedov katıldı.

Eğitimin başlangıcında, Vergi Bakanlığı Eğitim Merkezi Başkan Vekili Mirali Kazimov, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş katılımcılara tanıttı.

Eğitimde, Türkiye'de Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik sistemi hakkında bilgi veren Rektör Cemal İbiş, "muhasebe ve denetim alanındaki yenilikler, problemler ve pratik bilgiler" hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.

Etkinlik sonunda eğitim katılımcılarına sertifikalar verildi.