Sergi - Seminer – Çalıştay

2 Mart 2017 günü saat 14:00'de Kuzey Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Işık Üniversitesi GSF Görsel İletişim Tas. Böl. Öğr. Üyelerinden Doç. Hatice Öz Pektaş, "İş Görüşmelerinde Portfolyonun Önemi ve Beden Dili" konulu, Prof. Hasip Pektaş, "Ekslibris Nedir, Özellikleri, Tasarımı ve Koleksiyonculuğu" konulu birer seminer verip, ekslibris çalıştayı yaptılar.

3 Mart 2017 günü saat 14:00-17:00 arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi'nde mARTfest Kültür ve Sanat Festivali Kapsamında Işık Üniversitesi GSF Görsel İletişim Tas. Böl. Öğr. Üyelerinden Doç. Hatice Öz Pektaş, "İş Görüşmelerinde Portfolyonun Önemi ve Beden Dili" konulu, Prof. Hasip Pektaş, "Ekslibris Nedir, Özellikleri, Tasarımı ve Koleksiyonculuğu" konulu birer seminer verip, ekslibris çalıştayı yaptılar. Aynı gün 18:00'de kişisel Ekslibris Sergisi açtılar.