2013-2014 Bahar Dönemi Erasmus Başvuruları için Exit Sınavı

Sevgili Öğrencilerimiz,
2013-2014 Akademik Yılı Bahar Döneminde Erasmus Programı ile yurtdışında öğrenim hareketliliği başvuruları 16-27 Eylül 2013 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru süreci ile ilgili Ağustos ayında detaylı duyuru yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin gitmek istedikleri kurumları seçmeden önce ilgili bölümü kapsayan, üniversiteler arası resmi bir İkili Anlaşma olup olmadığını kontrol etmeleri ve kurumların web sayfasından ön bilgi edinmeleri gerekmektedir. Bahar dönemi için güncel boş kontenjan listesi ektedir.

Başvuru için, Haziran 2012 ve sonrasında alınmış Işık Exit sınav sonuçları geçerlidir. Geçerli bir Exit sonucu olmayan öğrenciler 29 Temmuz 2013 saat 09:30'da yapılacak Exit sınavına girebilecektir. Sınav başvurusu için Ad, Soyad ve Öğrenci Numarası bilgilerinizi 18 Temmuz 2013 Perşembe gününe kadar berna.severge@isikun.edu.tr adresine göndermenizi rica ederiz.
Hepinize güzel bir yaz dileriz,

Berna SEVERGE
AB Programları Kurum Koordinatörü