2012-2013 Akademik Yılı Erasmus Staj Başvuru Sonuçları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2012-2013 Akademik Yılı Erasmus Staj Faaliyetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için sonuçlar ekteki listede açıklanmıştır.

2012-2013 akademik yılı başvurularını değerlendirmede kullanılan değerlendirme ölçütleri ve ağırlıklı puanlar şunlardır:

• Akademik Başarı Düzeyi: %55
  • Dil Düzeyi: %45

Bu sene hibeli Erasmus öğrencisi olarak gidecek staj öğrenci kontenjanımız 4 öğrenciden oluşmaktadır. Dolayısıyla 4 Asil 4 Yedek olmak üzere toplam 8 öğrenci seçmiş bulunmaktayız.

ÖNEMLİ NOT 1: Asil olarak seçilmiş öğrencilerimizin en geç 26 Nisan 2013 tarihine kadar gidecekleri kurumdan almış oldukları kabul / davet mektubunu Işık Erasmus Ofis'e e-maille yollamak ya da bir kopyasını getirmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde sıra bir sonraki en yüksek puanı alan yedek aday öğrenciye geçecektir. Bu nedenle en geç 26 Nisan 2013 Cuma saat 17.00 ye dek nilufer.sen@isikun.edu.tr; erasmus@isikun.edu.tr ye mail atmanızı ya da bizzat ofise gelerek kabul mektubunuzun bir kopyasını vermenizi önemle rica ederiz.

ÖNEMLİ NOT 2: Başvuran adaylar arasında asil veya yedek listeye girememiş ancak hibesiz olarak Erasmus stajı yapmak isteyen öğrencimiz olursa yine Erasmus Ofis'e haber vermelerini rica ederiz.