Duyurular

Paylaş

FMV Işık Okulları Eğitim Teknolojileri Konferansı Düzenliyor

FMV Işık Okulları, üniversitelerin eğitim fakültelerinde öğrenim gören öğretmen adayları için Eğitim Kurumları Direktörlüğü ve FMV Teknoloji Stratejileri Komisyonunun organize ettiği, "Geleceği Aydınlatacak Öğretmenler İçin Bir Işık: Öğretmen Adaylarıyla Eğitim Teknolojileri Konferansı" düzenliyor.

8 Mayıs 2021 Cumartesi günü Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek konferans; Türkiye'nin farklı üniversitelerinden öğretmen adaylarını, FMV Işık Okulları öğretmenleri tarafından tasarlanmış ve uygulanmış, teknoloji ile zenginleştirilmiş gerçek etkin ders tasarımı örnekleri ve öğretmenlerimizin uzaktan eğitim deneyimleri ile buluşturacak.

87 farklı üniversiteden 652 kaydın alındığı konferansta, FMV Işık Okulları öğretmenleri tarafından 36 sunum gerçekleştirilecek. UiPath Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ile ODTÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım da gerçekleştirecekleri iki sunumla konferansta yer alacaklar.

Kayıt formuna ve sunum programlarının detaylarına www.fmv.edu.tr/egitimteknolojilerikonferansi adresinden ulaşılabiliyor.

İlgili Dosyalar