Üniversite-Sanayi İş birliği Merkezi Platformu Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş birliği Buluşmaları

Strateji Uygulama ve Proje Yönetimi Daire Başkanımız Ceren Sarısaltık, RTTP (Registered Technology Transfer Profession) Sertifikasını aldı. Sarısaltık, aynı zamanda Üniversite Sanayi İş birliği Merkezi Platformu (ÜSİMP) çerçevesinde patent değerleme konusunda firmalara verdiği destekler için de Üniversite Sanayi İş birliği (ÜSİ) Katkı Sertifikasını almaya layık görüldü.

RTTP unvanı, misyonu bilgi ve teknoloji transferinde küresel standartları teşvik etmek ve sürdürmek olan Alliance of Technology Transfer Professionals (Teknoloji Transfer Profesyonelleri Birliği) tarafından verilmektedir. ÜSİMP, ülkemizde teknoloji transferi uzmanlığı ile mesleğini destekleyen ve sertifikasyonu konusunda öncü olan kurum olarak ATTP onaylı eğitimler düzenlemekle yetkilendirilmiştir. RTTP, uluslararası mesleki yeterlilik ve deneyim standardıdır.