Haberler

Paylaş

Bilimsel Araştırma Projemizin Sonuçları 13. Uluslararası Sosyal Beşeri ve Eğitim Bilimleri Kongresi'nde Kamuoyu ile Paylaşıldı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Berna Akçınar'ın yürütücüsü olduğu ve FMV Işık Okulları işbirliğiyle hazırlanan Bilimsel Araştırma Projesi'nin (BAP) sonuçları, 1-3 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenen "13. Uluslararası Sosyal Beşeri ve Eğitim Bilimleri Kongresi"nde kamuoyu ile paylaşıldı.

"Covid-19'un, Çalışan Annelerin Depresyon, İş Aile Çatışması ve Ebeveynlik Davranışı Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" başlıklı ilk sunumu, sunum yazarları klinik psikoloji yüksek lisans mezunumuz Sinem Güzel, Doç. Dr. Berna Akçınar, psikoloji lisans öğrencilerimiz Gizem Uysal ve Göktuğ Akşahin yaptı. 

 "Covid-19 Döneminde Çalışan Annelerin Çalışma Hayatları ve İş Aile Çatışması Üzerine Nitel Bir İnceleme" başlıklı ikinci sunum ise sunumun yazarları klinik psikoloji yüksek lisans mezunumuz Sinem Güzel, Doç. Dr. Berna Akçınar, psikoloji lisans öğrencimiz Nazlıcan Yalçın ve FMV Ispartakule Işık Lisesi öğrencisi Ekin Nalbantoğlu tarafından gerçekleştirildi.

İlgili Dosyalar