Haberler

Paylaş

Mütevelli Heyeti Başkanımız ve Rektörümüz Milli Sporcu Bursu Tanıtımına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun girişimleriyle uluslararası başarıları olan milli sporcuların 52 vakıf üniversitesinde yüzde 100 burslu okuma imkanı elde ettiği 'Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Serdar Sarıgül ve Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törene katılarak Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesini kurumsal düzeyde temsil etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında Işık Üniversitesinde eğitim gören milli sporcuları temsilen törene katılan milli tenisçi öğrencimiz İlay Yörük tören sonunda Mütevelli Başkanımız ve Rektörümüzle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Işık Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın vakıf üniversitelerini kazanan milli sporcuların bölüm fark etmeksizin bu üniversitelerde yüzde 100 burslu okuyabilmesine yönelik geçen yıl mart ayında protokol imzaladığı vakıf üniversiteleri arasında yer alıyor. Işık Üniversitesinde halen 13 milli sporcu yüzde 100 burslu olarak öğrenim görüyor.

İlgili Dosyalar