Haberler

Paylaş

FMV Başkanı Av. Akın Süel'den Mütevelli Heyeti Başkanımıza Ziyaret

Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Akın Süel, Feyziye Mektepleri Vakfının 18 Aralık 2020 tarihli toplantısında 11 Ocak 2021 tarihi itibarıyla dört yıl süreyle göreve seçilen Işık Üniversitesi yeni Mütevelli Heyeti Başkanı M. Serdar Sarıgül'ü kutlamak, görevinde başarılar dilemek, Vakıfla Işık Üniversitesi arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, etkileşimin artırılması, işbirliklerinin geliştirilmesi konularını görüşmek için Vakıf Genel Sekreteri Zeynep Sezerman ile birlikte üniversitenin Maslak Kampüsünde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmeye; Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ahmet Burak, Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ahmet Murat Erbelger, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necdet Şenkal, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ile Üniversite Genel Sekreteri Ertuğrul Bul da katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak ise toplantıya, bulunduğu New York'tan zoom aracılığıyla katılım sağladı.

Yeni Mütevelli Heyetini göreve seçilmesinden ötürü tebrik eden Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Akın Süel, Işık Üniversitenin çok daha büyük başarılar kazanmaya layık olduğunu ve yeni yönetimin bunu sağlayacağına inandığını belirtti.

Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı M. Serdar Sarıgül ise konuşmasında, üniversitenin kurucu Feyziye Mektepleri Vakfının insan öncelikli hedeflerine bağlı kalarak iyi insanlar yetiştirmesinin ve evrensel değerleri öğrencilere kazandırmanın en büyük amaçları olduğunu kaydetti. Mütevelli Heyeti Başkanı M. Serdar Sarıgül, Işık Üniversitesinin kısa zamanda yeni başarılar yakalayacağını ve vakıf üniversiteleri arasında önde gelen bir yer kazanacağını ifade etti.

İlgili Dosyalar