Haberler

Paylaş

Tüm Dilekler Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Bir Yıl İçin

Işık Üniversitesinin akademik ve idari personeli yeni yıl kutlama etkinliğinde bir araya geldi. Her fiziki olarak gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl pandemi koşulları sebebiyle online olarak düzenlendi. Akademik ve idari personelin aileleriyle birlikte katıldıkları etkinlikte yeni yıla ilişkin umutlar tazelendi ve dilekler dile getirildi.

Etkinlikte konuşan Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, 2021 yılının beklentilerin ve hayallerin gerçekleştiği bir yıl olmasını dileyerek, "Yeni yılın umutların hep canlı olduğu, insanlığın başta Covid-19 olmak üzere problemlerinden kurtulduğu bir yıl olmasını diliyorum. Elbette bunları sağlayabilmek için yeni yılda da maske-mesafe-hijyen kuralına dikkat etmemiz gerekiyor. Büyük Işık Ailemizin tüm üyelerinin yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş'in ardından söz alan rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve çalışanlar da yeni yıla ilişkin dilek ve temennilerini paylaştılar. Etkinlik Caz Solisti İpek Dinç'in verdiği mini konserle son buldu.       

İlgili Dosyalar