Haberler

Paylaş

Peak Games Ekibinin Işıklı Üyesinden Işıklılara Mesaj Var

Haziran ayı başında dünya devi Zynga tarafından 1.8 milyar dolara satın alınarak Türkiye'nin ilk milyar dolarlık girişimi (unicorn) olan Türk oyun firması Peak'in başarılı takımında yer alan Işıklı mezunumuzdan tüm Işıklılara mesaj var.

İşte Peak Games İllüstratörü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2014 mezunumuz Cem Karakaş'ın Işıklılara mesajları:  

Öğrenme heyecanınızı kaybetmeyin
Böyle bir takımın içinde yer almak özenli bir üretimin parçası olmakla beraber sonu olmayan bir öğrenme sürecini de getiriyor. Bu yönüyle yaptığım işin en heyecan verici kısmı olduğunu düşünüyorum.

Kararlılık başarı getirir
Disiplinli çalışma ve kararlılığın gerçekten önemli olduğunu söyleyebilirim. Hatta kararlılığın etkisi biraz fazla bile olabilir. Hepimiz olumsuzluklarla karşılaşıyoruz ve bunların bazıları bize ciddi duygusal hasarlar verebiliyor. Bu olumsuzluklar bizi her düşürdüğünde yeniden ayağa kalkma kararlılığını göstermek, ulaşmak istediğiniz noktaya doğru bir adım ileri gitmenizi sağlıyor.  

Hedeflerinizden vazgeçmeyin
Kariyer için standart bir formül sunmak çok zor ama belli bir hedefe ulaşmaya çalışan herkese bundan vazgeçmemelerini önerebilirim. Gerçekten kendinize inanarak çıktığınız bir yolda her tökezlemenin ardından sıradaki adımı düşünmek hem ilerlemenizi sağlıyor hem de motivasyonunuzu yüksek tutuyor.

Üniversitemdeki eğitim beni geliştirdi
Mezunu olduğum Işık Üniversitesi kendimi geliştirme konusunda bana gerçekten yardımcı oldu. Özellikle aldığım dijital illüstrasyon dersleri, ilerlemek istediğim yolda ihtiyaç duyduğum birçok bilgiyi edinmemi sağladı.

İlgili Dosyalar