Kırmızı Kurdelelerle Çocuk İstismarına Dikkat Çektiler

Işık Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Kulübü, çocuk istismarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla, Şile kampüsünde çalışma başlattı. Kulüp Başkanı Görkem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sena Baltaş, Ayyüce Kaplan, Ceyda Polat, Emircan Erman, Nisa Abay ve Sinem Begüm Akşit, kampüsteki idari ofisleri ve akademisyenlerin odalarını tek tek dolaşarak personele, üzerinde 'Çocuk İstismarına Hayır' yazan kırmızı kurdeleler taktı. Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş'i de ziyaret eden Kulüp Başkanı Görkem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sena Baltaş, çocuk istismarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla yürüttükleri çalışmaya destek veren Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş'e de kurdele takdim etti.