Haberler

Paylaş

Liderlik Atölyesine Katılan Yöneticiler Sertifikalarını Aldı

Işık Üniversitesi'nin idari kadroda bulunan yöneticiler için düzenlediği "Yöneticiler İçin Liderlik Atölyesi" adlı eğitim programına katılan yöneticiler, sertifikalarını aldı. Rektörlük katında düzenlenen toplantıda Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, eğitim programına katılan idari yöneticileri tebrik ederek, sertifikalarını verdi.

Işık Üniversitesi organizasyonu içinde liderlik yetkinliklerinin güçlendirilmesini ve yeniden ele alınmasını içeren atölye formatındaki çalışmayla, yoğun gündem baskısı altında görev yapan yöneticilerin ellerini güçlendirecek liderlik yetkinliklerini, etkileşimli bir şekilde aktarmak ve bunları uygulamalar yoluyla pekiştirmek amaçlandı.

Öğretim Görevlisi, Danışman ve Koç Dr. Habibe Akşit yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada; testler, grup çalışmaları, örnek olaylar ile katılım teşvik edilirken, yöneticilerin; "dönüşümsel öğrenme deneyimi" sağlayan çalışmalara katılımları özendirilerek, her aşamada görüş paylaşımları yoluyla aktif bir öğrenme ortamı yaratıldı. Atölye eğitimlerinde; "Kişisel Liderlik, Değerler ve İşe Anlam Katma",  "Geri Bildirim Alma ve Verme", "Zaman Yiyici Tuzaklarla Baş Etme" ve "Etkin İletişimin İpuçları" başlığı altındaki konular detaylı olarak el alındı.

İlgili Dosyalar