Öğrencimiz Paris Kumaş Fuarında Tasarımlarını Sergiledi

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nin (ATHİB) geçen yıl kasım ayında düzenlediği 8. Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması'nda 10 yarışmacıyla birlikte finale kalarak Paris'te düzenlenen Premiere Vision Kumaş Fuarı'na katılma hakkı elde eden Işık Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencisi İrem Nur Kamış, fuara katılarak üniversitemizi temsil etti.

Tasarımları Türkiye'nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği olan Design Week Türkiye'de de sergilenen finalistler arasındaki İrem Nur Kamış, 10-14 Şubat tarihleri arasında Paris'te düzenlenen ve tekstil sektörünün en önemli etkinliklerinden olan fuarda tasarım kumaşlarını sergiledi. İrem Nur Kamış, kendisine fuarda eşlik eden Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Ayşe Günay'la birlikte diğer tasarımcılar ve sektörden firmalarla buluşma ve tanışma olanağı buldu.