Minik Eller Kulübü Oyuncu İlker Ayrık'ı Ağırladı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ile birlikte düzenlediği etkinliklere kanser konusunda farkındalık yaratmayı ve kanserle savaşan miniklere hastalıkları süresince psiko-sosyal destek sağlamayı hedefleyen Işık Üniversitesi Minik Eller Kulübü, işbirliği yaptığı kurumlara bir yenisini ekledi. Minik Eller Kulübü, Şile kampüsünde düzenlediği söyleşide, izleyicilerin çok sevdiği tiyatro ve sinema oyuncusu İlker Ayrık'ı ağırladı. Aynı zamanda Gülmek İyileştirir Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten İlker Ayrık, söyleşiye katılan öğrencilere kanser tedavisi gören çocuklara özel hijyenik oyun merkezleri kuran derneğin yapısı, kuruluşu ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Çok sayıda öğrencinin ilgiyle izlediği söyleşide Ayrık, dernek faaliyetlerine ve oyunculuk kariyerine ilişkin öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Söyleşi sonunda Minik Eller Kulübü yöneticileri İlker Ayrık'a çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.